به گزارش سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه ، هیات اعزامی شامل تعدادی از بانوان مجمع عمومی مجمع التقریب در این سفر سه روزه طی هماهنگی رایزنی فرهنگی ایران در بیروت ، با بانوان فرهيخته شيعي و سني لبنان و همچنین شخصیت های سیاسی اجتماعی و دینی لبنان دیدار و گفتگو کردند.
در دیدار این هیات با بانوان فرهیخته سنی و شیعه لبنان که در سالن اجتماعات رایزنی فرهنگی ایران در بیروت برگزار شد ، حجت الاسلام والمسلمین رئيسزاده رايزن فرهنگي گفت: وحدت و تقريب بين مسلمانان و مذاهب مختلف يكي از سياستهاي استراتژيك ديپلماسي جمهوري اسلامي ايران است و دولت ايران براساس قانون اساسي از ابتداي پيروزي انقلاب تاكنون در اين مسير گام برداشته و در اين راستا متحمل پرداخت هزينههاي سنگيني شده است.
وی با اشاره به ضرورت عقلي و شرعي وحدت بين مسلمانان، اظهار داشت : معناي وحدت، رها كردن معتقدات مذهبي و خروج از مذهب و وارد شدن به مذهبی ديگر نيست ، بلكه مراد تكيه بر مواضع مشترك ،پرهيز از اهانت و دشنام به يكديگر، و در مقابل دشمن مشترك كه همانا آمريكا و اسرائيل است ايستادگي كردن است.
در ادامه خانم خانم عفاف حكيم، مسئول واحد بانوان حزب الله به برخي از اقدامات جمهوري اسلامي ايران در راستاي عينيت بخشيدن به وحدت اسلامي اشاره كرد وگفت: اعلام روز جمعه آخر ماه رمضان به عنوان روز قدس ، دفاع از فلسطين، اعلام هفته وحدت اسلامي و تشكيل مجمع التقريب بين المذاهب الاسلاميه از گامهاي عملي ايران براي رسيدن به اين هدف مهم و اساسي است.
وي گفت: دشمنان براي رسيدن به اهداف خود، ايجاد تفرقه و اختلاف بين مسلمانان را بهترين وسيله مي دانند و بنابراين وظيفه شرعي و عقلي مسلمانان اقتضا مي كند كه با اين توطئه مبارزه و دشمنان را مايوس نمايند.
خانم دكتر افتخاري نماينده مجلس شوراي اسلامي ايران و مشاور دبيركل مجمع التقريب هم در این دیدار به نقش مهم بانوان در انقلاب اسلامي ايران پرداخت و گفت: نگاه غرب به زن براساس مكتب ليبراليستي نگاهي ابزارگونه ميباشد و مسئوليت زن را زمينهسازي براي ثروتاندوزي سرمايهداران مي داند و لذا امتيازاتي را به زنان داده كه اين مهم را تحقق بخشند.
وي با اشاره به ديدگاه فمينيستي به زن كه موجب بحران خانواده در غرب گرديده به تشريح ديدگاه اسلام نسبت به زن پرداخت؛ و با تشريح برخي فعاليتهاي مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بر ضرورت وحدت در جامعه اسلامي تاكيد و نقش زنان در اين مقوله را مهم ارزيابي كرد و افزود : متاسفانه دشمن براي تثبيت سلطه استكباري خود تلاش گستردهاي را انجام داد و به ايجاد اختلاف و بدبيني بين پيروان مذاهب اسلامي پرداخت. و در راستاي خنثي سازي اين توطئه برقراري روابط و گفتگوي بين فرهيختگان مذاهب اسلامي ضرورت دارد، و اين نشستها و گفتگوها ميتواند ديدگاهها را به هم نزديك و زمينه وحدت اسلامي را فراهم سازد.
خانم دكتر فاطمه رهبر، نماينده مجلس شوراي اسلامي و عضو شوراي بانوان مجمع التقريب نيز طي سخناني به تشريح سياستهاي نظام جمهوري اسلامي ايران پرداخت و گفت: مجمع التقريب در زمينه تحقق وحدت اسلامي تلاش گستردهاي را انجام داده و در اين راستا باتوجه به جايگاه و نقش مهمي كه بانوان ميتوانند در جامعه ايفاد نمايند در صدد است با گسترش روابط بين بانوان جهان اسلام ، اين مهم را دنبال نمايد.
سپس برخي از حضار مجلس به بيان نقطه نظرات خود در زمينه همفكري زنان جهان اسلام ، پرداختند و ضمن استقبال از همكاري با مجمع التقريب ، بر ضرورت تلاش براي وحدت اسلامي تاكيد نمودند.